Utbildning

Känner du dig osäker på hur dina program fungerar eller rent av bara vill lära dig mer om hur du använder datorns funktioner så har du kommit rätt.

Vi på AltCon är stola över att ha Magnus Altefur som utbildare hos oss. Magnus har jobbat med utbildning i över 15 år och har under denna tid jobbat som konsult för Lexicon, Sensus och MaxIT Consulting och hållt utbildningar över hela Sverige. Dessutom har han tidigare jobbat som gymnasielärare på Törnströmska Gymnasiet i Karlskrona och från och med hösten 2023 kommer vi att ha ett konsultuppdrag där Magnus kommer vara lärare på Ehrensvärdska Gymnasiet i Karlskrona.

Genom åren har Magnus utbildad bland annat på dessa företag:
Landskrona Stad, Helsingborgs Stad, Roxtec, ABB, NKT, AlfaLaval, Skanska, OKG Kärnkraft, The Absolute Company, Boverket, Försvarsmakten, Telenor, SoftCenter, Kriminalvården och många fler.

Vilka ämnen undervisar vi i?

Främst är vi fokuserade på utbildningar i Microsoft Office som innefattar Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Teams, SharePoint m.fl. men självklart har vi också kurser inom IT-Säkerhet, Datorhantering, Allmän Datorkunskap och skräddarsydda utbildningar för Dig och Ditt företag.

Hur bokar jag en utbildning?

Vill du boka en utbildning till ditt företag gör du det enklast via vår samarbetspartner MaxIT Consulting AB som är experter på att lägga upp bra utbildningpaket som passar din verksamhet. När du tar kontakt glöm inte att nämna att du hittat dit genom AltCon AB. För att komma till MaxIT – klicka här!

Onlineutbildningar via MaxIT Utbildningsportal

Vill du hellre gå en onlineutbildning så har vi tillsammans med MaxIT Consulting levererat massor med intressanta kurser där du antingen köper en enskild kurs eller prenumererar och får tillgång till alla kurserna i portalen. Perfekt för dig som vill lära dig mer när det passar dig. Dvs inga schemalagda lektioner och allt är tillgängligt dygnet runt. Köper du en kurs har du tillgång till den i 3 månader. Visst är det bra :)! För att besöka utbildningsportalen klicka här!