Antivirus från ESET

Vi på AltCon vet hur viktigt det är att jobba med IT-Säkerhet i förebyggande syfte för att förhindra att din dator slutar att fungera eller ännu värre, att dina filer blir förstörda eller hamnar i orätta händer.

Vi är certifierade återförsäljare av ESET Säkerhetslösningar för både Hemmet och Företaget och för er som tidigare handlat licenser genom Datoraffären i Karlskrona AB så kan ni nu förlänga eller köpa nya licenser genom oss istället!

Licenser för hemmabruk

För dig som är hemanvändare rekommenderar vi ESET Internet Security som erbjuder ett bra Antivirusskydd och Brandvägg för både PC, Mac och Android.
Här finns möjlighet att skydda 1 till 3 enheter beroende på vilken licens du väljer.

Vill du istället ha ESET:s bästa skydd för hemanvändare väljer du istället ESET Smart Security Premium som har bättre skydd och dessutom en inbyggd lösenordshanterare.

Licenser för företag

Om du vill skydda ditt företag och ni är färre än 5 anställda rekommenderar vi er att köra samma säkerhetslösning som för hemmabruk (ESET Internet Security eller ESET Smart Security Premium). Ifall ni däremot är 5 eller fler rekommenderar vi antingen ESET Protect Advance eller Protect Complete som ger ett skydd även vid samarbeten via molntjänster och utökad kryptering. Vill ni veta mer är ni välkomna att kontakta oss!

Har du varit kund hos Datoraffären och vill förlänga?

För att kunna förlänga din befintliga licens kommer du behöva en ny licenskod som vi tillhandahåller. För att aktivera denna behöver du mata in koden i ditt befintliga säkerhetsprogram från ESET. Året efter kommer du som vanligt få ett mail att du kan förlänga genom oss och då kan vi göra det åt dig!

För att få en ny nyckel skicka ett mail eller ring till oss. När du har fått en säkerhetsnyckel från oss följer du nedan guide för att återaktivera din licens!

Guide till att aktivera ESET