IT-Support

Vi på AltCon har över 20 års erfarenhet av att jobba med IT-Support både mot privatpersoner och företag. Vi kan hjälpa dig med alla dina tekniska IT-problem och skulle det vara något vi inte kan har vi bra samarbetspartners över hela landet som kan bistå oss för att hjälpa till att lösa ditt problem. Vi utgår från Karlskrona men har kunder över hela södra Sverige!

Våra olika supporttjänster:

_________________________________
Löpande support för Företag

Om du eller dina anställda har problem med era datorer, med nätverket, skrivarproblem, virusangrepp eller något annat kan ni ringa oss så kommer vi ut och hjälper er igång. Vi hjälper även till med Dataräddning/Recovery samt säkerhetskopiering och mycket mer.

Supportavtal för Företag

Har ditt företag behov av att ha en IT-tekniker på plats några timmar/någon dag i veckan för allmäna IT-frågor och support erbjuder vi supportavtal där vår tekniker finns på plats och hjälper er med de problem som behöver lösas. Ett prisvärt alternativ till att ha en egen IT-avdelning och där ni får en tekniker som blir bekant med er IT-miljö. Självklart går det även att teckna till övervakning av IT-system på distans och jouravtal om du vill kunna få hjälp utanför arbetstid.

Support i hemmet med 50% RUT-Avdrag för privatpersoner

Har du problem i hemmet? Datorn får inget Internet, det trådlösa nätet fungerar inte eller du kanske behöver hjälp att installera något nytt program eller varför inte en ny skrivare. Oavsett vad kan vi hjälpa dig både med TV-installationer, Datorfrågor, Kringutrustning och mycket mer. Dessutom får du 50% RUT-Avdrag på vår timkostnad! Kan det bli bättre?

Support via fjärrstyrning

Ibland uppstår det mindre problem som är snabba att avhjälpa och istället för att åka ut till dig som kund kan du få hjälp via fjärrstyrning vilket innebär att du laddar ner en programvara (TeamViewer) och ger oss ett ID-nummer och ett lösenord. Därefter kan vi koppla upp oss och hjälpa dig med dina problem var du än befinner dig. Perfekt för företagaren som är på resande fot eller när det är mindre fel som ska lösas. Bra för både plånboken och miljön! Det enda som krävs är att du har en fungerande Internetuppkoppling.

Rådgivning vid inköp – Förmedling av produkter

Vi säljer generellt inte produkter själva med undantag för vissa licenser, skrivarlösningar och antivirus. Däremot har vi en lång erfarenhet och kunskap om vilka produkter du som kund behöver och hjälper dig gärna att hitta rätt produkter för dig och även hjälpa dig att hitta var du ska köpa dem. Vi har bra trogna samarbetspartners som kan leverera det du behöver.