Skrivarlösningar från Brother

Visst är det bra när skrivaren bara fungerar och du slipper tänka? Det tycker vi också! Tillsammans med skrivartillverkaren Brother erbjuder vi dig som kund en fantastisk möjlighet att köpa en skrivare där du tecknar ett abonnemang för service och förbrukning till en fast kostnad per utskriven sida. Du betalar helt enkelt för det du använder!

Hur fungerar det?

I första steget så går vi igenom era behov och kommer med förslag på en skrivare som passar för just din verksamhet. Därefter gör vi en bedömning på hur många sidor du kommer skriva ut i färg eller svart per månad. Då räknar Brother ut hur mycket Toners kostar, hur mycket förbrukningsdelar såsom Trummor, Bälte m.m. som kommer att behövas och därefter får du ett prisförslag på oss som du får ta ställning till. Väljer du att beställa skriver vi under avtalet och därefter levererar och installerar vi skrivaren till ditt kontor.
Därefter kommer skrivaren själv att skicka beställning på toners och förbrukningsdelar och dessa kommer skickas till dig så du hinner byta när de tar slut. Du behöver alltså aldrig fundera när något behöver beställas. Dessutom är priset generellt lägre då du handlar direkt från tillverkaren istället för att köpa butiksförpackade toners. En riktig Win-Win så att säga!

Hur fungerar faktureringen?

Brother sammanställer dina utskrifter en gång i kvartalet och skickar då ut en faktura på dessa utskrifter till den överrenskomna klickkostnaden. Skulle skrivaren inte användas så kommer ni inte heller debiteras för förbrukning utan ni betalar endast för det ni använder!

Vad kan det kosta?

Att säga ett exakt pris är alltid svårt då priserna påverkas efter rådande världsläge. Men här är ett ungefärligt exempel på 2 av våra vanligaste modeller. Inköpspriserna är ungefärliga ca-priser och ingen garanti.
Leverans och installationskostnad tillkommer och beror på hur många datorer som ska kopplas upp.

Brother DCP-L5500DN – Ca 4 400:- exkl.moms (den mörkgrå skrivaren till höger)
En snabb och smart multifunktionsskrivare med Kopiator och Scanner samt dubbelsidig utskrift som ansluts via LAN. Detta är en monoskrivare vilket innebär att det bara är svarta utskrifter.
Kostnad per sida vid 5% täckning ca 20 öre per utskrift exkl.moms

Brother MFC-L9570CDW – Ca 11 592:- exkl.moms (den ljusgråa skrivaren till höger)
En snabb och smart multifunktionsskrivare med Kopiator och Scanner samt dubbelsidig utskrift som ansluts via LAN eller WLAN. Detta är en färgskrivare med hög hastighet och med många smarta funktioner.
Kostnad per sida vid 5% täckning ca 15 öre/monoutskrift exkl.moms
Kostnad per sida vid 20% täckning ca 85 öre/färgutskrift exkl.moms

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss idag för en offert!

Brother DCP-L5500DN

Brother MFC-L9570CDW